Kidut

Tanak Dusun Nabalu

Happy New 2009!!!!

Published by Jevf Shen under on 8:12 PM
Semalam sambut New Year 2009 .. cuma barbeku, bakar unggun api, dan buat hajat hahahaha.... tiadalah main buang santut ni.... hehehehe santut 2008 masih ok ,so keep on my santut... hehehehehe... anyway... selamat tahun baru 2009.... moga... lebih banyak perkara baik dan menarik terjadi di tahun baru ini hehehehehe... yeaaaahhhh buat yang tersangat baik setiap tahun... mesti tahun baru ini lebih baik dari yang tahun 2008. hari ini lebih baik dari kelmarin dan esok.. yang terterterbaik sangat... hehehehehe Must Go on.. God Bless us Everyone... dia tidak mengira, tempat, bangsa, agama , mahupun hobi... God is Good all the Time... Thanks for God for my successful 2008... hehehehe... Thanks to let me breath today in the new year of 2008.

Christmas Day @ Pekan Nabalu

Published by Jevf Shen under on 8:01 PM
Merry Christmas.... ho ho ho.......
Semoga Kristmas pada tahun ini membawa berkat untuk kita semua...... " He Born for us" "Nosusu iyau montok dati toinsanan" Happy Birthday for Jesus.......... Em tahun ni kira Meriah jugalah Kristmas.... seronok.. heheheh..... jadi yang di Kuala Lumpur tiada balik... Rugi kamu inda balik ni tahun heheheh... "Osonong Tadau Kristmas om Toun Wagu 2009"
Kling-kling-kling... its christmas bell.... hehehehe... Tahun ini merupakan Tahun paling Meriah bagi saya hehehe... Thanks to God..

My November Project - Wedding Photographer

Published by Jevf Shen under on 11:40 PM
Photo & Design By Kidut
Hehehe emm... nila pengisi masa Lapang ni... ambil gambar urang, gambar saya pula yang sikit... hehehe tapi memang nda minat saya ambil gambar saya ni... buruk.. hahaha bagus kalau macam Brad pit, ni Prut Bcit hehehe. Smua ni kena ambil masa hari perkhawinan 29.11.2008 - bertempat di Gereja SIB Pekan Nabalu.
Ni semua Gambar-gambar dorang lepas dari church, singgah sekejap di monitoring stage Pekan Nabalu... gambar dorang ni yang selepas saya suruh lompat hahahaah.... ketawa terbahak-bahak ni pengantin perempuan, apa tidak takut roboh tu tempat " mogimpa". Hehehe Berisi bah dia ni..
Ni Masa, Pengantin saya serbu di dalam bilik bersama mekap artisnya hehehehe... belum siap paitung lagi... baru mau kasi itam2 kening ...
Ni masa saya suruh dorang kiss ... ntah napa suka sangat dia kizz dahi... napa bukan pipi ka... emmm... apa kah.... heheheh... Standard lah bah tu kan mangkali di dahi hehehe..
Ni possing paling mengancam ari tu.... dapat anugerah diraja ni hehehe.. Cheh malu- malu kunun dua-dua...
emmmm.... Angan-angan mau buat studio photography wedding kawin... ada yang mau join??? hehehehe... jomlah buat studio sama-sama kalau sorang-sorang nda larat ni ... hehehe ... cheh angan-angan ja lah ni...
 

Lipsum

Followers