Kidut

Tanak Dusun Nabalu

My November Project - Wedding Photographer

Published by Jevf Shen under on 11:40 PM
Photo & Design By Kidut
Hehehe emm... nila pengisi masa Lapang ni... ambil gambar urang, gambar saya pula yang sikit... hehehe tapi memang nda minat saya ambil gambar saya ni... buruk.. hahaha bagus kalau macam Brad pit, ni Prut Bcit hehehe. Smua ni kena ambil masa hari perkhawinan 29.11.2008 - bertempat di Gereja SIB Pekan Nabalu.
Ni semua Gambar-gambar dorang lepas dari church, singgah sekejap di monitoring stage Pekan Nabalu... gambar dorang ni yang selepas saya suruh lompat hahahaah.... ketawa terbahak-bahak ni pengantin perempuan, apa tidak takut roboh tu tempat " mogimpa". Hehehe Berisi bah dia ni..
Ni Masa, Pengantin saya serbu di dalam bilik bersama mekap artisnya hehehehe... belum siap paitung lagi... baru mau kasi itam2 kening ...
Ni masa saya suruh dorang kiss ... ntah napa suka sangat dia kizz dahi... napa bukan pipi ka... emmm... apa kah.... heheheh... Standard lah bah tu kan mangkali di dahi hehehe..
Ni possing paling mengancam ari tu.... dapat anugerah diraja ni hehehe.. Cheh malu- malu kunun dua-dua...
emmmm.... Angan-angan mau buat studio photography wedding kawin... ada yang mau join??? hehehehe... jomlah buat studio sama-sama kalau sorang-sorang nda larat ni ... hehehe ... cheh angan-angan ja lah ni...
 

Lipsum

Followers