Kidut

Tanak Dusun Nabalu

Anugerah Sekolah Cemerlang Kebangsaan kategori Sekolah Pedalaman 2008

Published by Jevf Shen under on 2:45 AM
hehehe... Ni kami sama guru besar di tengah-tengah tu yang kacak... selepa menerima anugerah dari Datuk Seri Hissammudin... Kontrol macho.... man...!!!
Datuk seri Hisammuddin Tun Hussien Onn... Berborak-borak dengan Ketua Setiausaha Pelajaran Malaysia... Mengumpat mangkali...
Kontrol macho Guru Besar kami p terima Anugerah Sekolah Cemerlang Kebangsaan 2008... hehehehehehe... SK. GIOK.... giukon hehehe ...
Gambar kampung halaman dorang-dorang... Kuala Lumpur... nda juga siok ... keluar hotel ja sudah keluar duit... adoiiii..
Ni pula Airport Kota Kinabalu terminal 1, cantik juga o macam KLIA, lapangan terbang kedua terbesar dan tersibuk di Malaysia...

HOBI - sampai seberang laut cari ilmu@ templer park KL

Published by Jevf Shen under on 2:32 AM
Heheheh... Ni semua Photographer2 bermandi-manda selepas praktikal di hutan lipur.... banyak Munyit sana.... Mencuri lagi tu hehehehe... tapi sioklah dapat timbah ilmu bersama-sama. Saya sorang saja ni orang sabah pi sana... he... Karas lidah saya mau ikut Logat KL... Odoi siksa hehehe
Ni Testing2 Aja ni.... Sambil belajar... Adjust kamera... hehehehe... kamera Saya saja yang low class ni... heheheh .. kebanyakan guna Nikon.. tapi saya setia dengan Canon ku hehehe

Ni Pun Model Yang disediakan untuk Dicapture di sana hehehe, boleh lah...ilmu yang diperolehi sudah menambahkan keyakinan n ilmu di dada, hati dan kuku kaki ku.

hehehehe... Budak Kiut... Model CILIK... hehehe ni di ambil di taman perkelahan hutan Lipur... Dekat Taman Temper Selayang...

 

Lipsum

Followers