Kidut

Tanak Dusun Nabalu

Happy New 2009!!!!

Published by Jevf Shen under on 8:12 PM
Semalam sambut New Year 2009 .. cuma barbeku, bakar unggun api, dan buat hajat hahahaha.... tiadalah main buang santut ni.... hehehehe santut 2008 masih ok ,so keep on my santut... hehehehehe... anyway... selamat tahun baru 2009.... moga... lebih banyak perkara baik dan menarik terjadi di tahun baru ini hehehehehe... yeaaaahhhh buat yang tersangat baik setiap tahun... mesti tahun baru ini lebih baik dari yang tahun 2008. hari ini lebih baik dari kelmarin dan esok.. yang terterterbaik sangat... hehehehehe Must Go on.. God Bless us Everyone... dia tidak mengira, tempat, bangsa, agama , mahupun hobi... God is Good all the Time... Thanks for God for my successful 2008... hehehehe... Thanks to let me breath today in the new year of 2008.

Christmas Day @ Pekan Nabalu

Published by Jevf Shen under on 8:01 PM
Merry Christmas.... ho ho ho.......
Semoga Kristmas pada tahun ini membawa berkat untuk kita semua...... " He Born for us" "Nosusu iyau montok dati toinsanan" Happy Birthday for Jesus.......... Em tahun ni kira Meriah jugalah Kristmas.... seronok.. heheheh..... jadi yang di Kuala Lumpur tiada balik... Rugi kamu inda balik ni tahun heheheh... "Osonong Tadau Kristmas om Toun Wagu 2009"
Kling-kling-kling... its christmas bell.... hehehehe... Tahun ini merupakan Tahun paling Meriah bagi saya hehehe... Thanks to God..
 

Lipsum

Followers